• anner
  • namendl
  • IMG_0862
  • baby furniture (4)

Dongguan City Baby Furniture Co., Ltd. didirikeun di Dongguan di 2007, sareng Dongguan City BaoFa Mebel Co., Ltd. sareng Dongguan Pinweitongju Mebel Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu pakait dina manajemen anu sami. Urang ngawangun dua fasilitas fasilitas produksi modéren kalayan 20000 sqm, babarengan sareng tim R&D anu hadé sareng langkung ti 300 pagawé terampil di Dongguan, Cina.