Panas jual bingkai ranjang barudak jual ti pabrik gandum

Pedaran pondok:

1. Konstruksi anu Kuat & Stabil, bakal nyayogikeun murangkalih anu dipikacinta salamina aman & nyaman tanpa aya anu ngagolkeun.
2. GAMPANG MILIH & PILIHAN HADIAH HADIAH
3. Papan tulis sareng Footboard kalayan percetakan
4. Kayu pigura di jero, jok ku busa sareng panutup Vinil.
5. Desain Unik. Headboard Padding Foam lemes & Footboard
6.5cm suku plastik KD kanggo bungkus
7. Grosir sareng pabrik ékspor langsung


Detil Produk

Sadaya bingkai sisi didamel tina kai di jero, pelapis ku busa sareng ditutupan ku kulit palsu.
Desain bentuk melengkung pikeun panel samping sareng headboard, nyayogikeun langkung kaamanan sareng kanyamanan ka murangkalih.
Warna angkatan laut tiis pisan pikeun budak lalaki. percetakan tiasa dirobih ku ideu anjeun.
Slats Polywood salaku dukungan kasur, cukup srong.
Bahan panutup: PVC
Warna: desain percetakan
Pilihan sareng PVC, PU, ​​Linen, Beludru atanapi bahan sanés
Palabuhan ngamuat: SHENZHEN
Dipotong samping panel ngadamel ukuran karton leutik pisan. alus pikeun pasar online.
Kategori: Jati budak, jati kamar tidur barudak, jati barudak set, ranjang barudak.
Kami tiasa lulus sadaya jinis standar tés pikeun nagara anu sanés. Mangga kontak kami pikeun sawala salajengna.

Ukuran produk: 204 * 107 * 84.5 cm
Ukuran karton: 113 * 85 * 17.5 cm
Ngamuat kontainer:
20'FT: 168 Pcs
40'GP: 324 Pcs
40'HQ: 400 Pcs
Sertipikat: SMETA / EN71 / ASTM / TB117-2013
Pikeun umur: Langkung 3 taun
MOQ: 50 pcs per warna
Aplikasi: ruang budak, ruang tamu

1.Out Control 2.Out Team 3.Showroom 4.Company Actitives 5.The show me attend 6.Certificates


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •