Tentang Kami

SEO-Learn more

Dongguan City Baby Furniture Co., Ltd. didirikeun di Dongguan di 2007, sareng Dongguan City BaoFa Mebel Co., Ltd. sareng Dongguan Pinweitongju Mebel Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu pakait dina manajemen anu sami. Grup perusahaan kami ngahususkeun dina ngembangkeun sareng ngadamel jati Kids anu didukung sareng jati Piaraan, sapertos Sofas Kids, Kursi Barudak, Tempat Tidur Anak, Ottoman, Susunan Sékol Sékolah Prasekolah, Baby Cot sareng Ranjang Sofa Piaraan, Tempat Tidur Piaraan Piaraan ... jst. 

WHY CHOOSE US

Kami ngawangun dua pangkalan fasilitas produksi modéren kalayan 20000 sqm, babarengan sareng tim R&D anu hadé sareng langkung ti 300 pagawé terampil di Dongguan, Cina. 

Kami nyetél jurusan kualitas per ISO9001: 2015, diwangun ku jaminan kualitas, Inok kualitas, QE, IQC, IPQC, FQC sareng OQC. Sértipikat audit pabrik sayogi pikeun: SMETA, ICTI, WCA, GSV, SQP… jsb. Utamana, urang mangrupikeun pabrik munggaran anu masihan lisénsi pembuatan Disney tina parabot mébel sareng OEM pikeun mérek ageung ieu langkung 9 taun dugi ka ayeuna. kami ogé bangga janten panyadia perusahaan TJX, Melissa & Doug, Aldi, Dunelm, Jollyroom ... jst. Samentawis perusahaan kami parantos ngaliwat Walmart Audit sareng dipasihan ID supplier Walmart.

Kami nawiskeun jasa OEM & ODM & Customized, gratis kalayan merek kami sorangan "KOOPO" "KOPOO KING" "BABYLAND" kanggo pasar domestik sareng luar negeri. Sadaya modél saluyu sareng sertipikat TSCA, EN71, ASTM, FSC, CPSIA ... jst.

Perusahaan urang bakti pikeun ngembangkeun produk énggal kalayan konsép desain pangénggalna sareng téknologi inovatif, narékahan pikeun nawiskeun produk anu hadé pikeun jalma kalayan harga anu terjangkau, mawa Barudak sareng Piaraan gaya hirup anu séhat, sareng langkung bahagia ka bumi anjeun.

Wilujeng sumping ka pabrik urang atanapi nyauran kami iraha waé!