parabot kai

  • Cubby storage case

    Kasus panyimpenan kubus

    Panyimpenan cubby énggal ieu kalayan 5 kotak kubus toko, gampang nempatkeun sababaraha buku, cocooan, seni.
    hiasan anu alus pikeun dimana waé di ruang sakola atanapi murangkalih.
    Desain dibongkar, ukuran karton leutik pisan
    Warna alam mawa tampilan kualitas luhur
    Saé pikeun pasar online sareng toko.
  • Nature Wood Bench ( 7 slats)

    Bangku Kayu Alam (7 slats)

    7 pcs 40mm kandel slats kai padet pikeun panel tempat duduk., Warna lukisan vintage ngajantenkeun katingalina classtic
    kalayan ningkatna slats kai handapeun korsi.
    Pigura bak logam pikeun panél sisi, kalayan hiasan seni kawat, palapis bubuk hideung pikeun pigura kawat.
    4 pcs bagian dukungan unggal juru, jantenkeun sadayana korsi stabil sareng awét.
    Desain bingkai sisi anu tiasa dilipat, ngadamel bangku panjang dibungkus kana karton alit. simpen angkutan barang na rohangan dina pangiriman.
    Pitunjuk manual sareng vedio perakitan bakal disayogikeun.
    Aplikasi: Taman, Taman, Sakola, Emper, Alun-alun, Stasion beus, Jalan balanja, Wewengkon istirahat pusat perbelanjaan, Area Wisata ... jst.
  • Nature Wood Bench ( 4 slats)

    Bangku Kayu Alam (4 slats)

    7 pcs 40mm kandel slats kai padet pikeun panel tempat duduk., Warna lukisan vintage ngajantenkeun katingalina classtic
    kalayan ningkatna slats kai handapeun korsi.
    Pigura bak logam pikeun panél sisi, kalayan hiasan seni kawat, palapis bubuk hideung pikeun pigura kawat.
    4 pcs bagian dukungan unggal juru, jantenkeun sadayana korsi stabil sareng awét.
    Desain bingkai sisi anu tiasa dilipat, ngadamel bangku panjang dibungkus kana karton alit. simpen angkutan barang na rohangan dina pangiriman.
    Pitunjuk manual sareng vedio perakitan bakal disayogikeun.
    Aplikasi: Taman, Taman, Sakola, Emper, Alun-alun, Stasion beus, Jalan balanja, Wewengkon istirahat pusat perbelanjaan, Area Wisata ... jst.
  • AncientWood Bench (7 slats)

    Bangku Kuno (7 slats)

    7 pcs 40mm kandel slats kai padet pikeun panel tempat duduk., Warna lukisan vintage ngajantenkeun katingalina classtic
    kalayan ningkatna slats kai handapeun korsi.
    Pigura bak logam pikeun panél sisi, kalayan hiasan seni kawat, palapis bubuk hideung pikeun pigura kawat.
    4 pcs bagian dukungan unggal juru, jantenkeun sadayana korsi stabil sareng awét.
    Desain bingkai sisi anu tiasa dilipat, ngadamel bangku panjang dibungkus kana karton alit. simpen angkutan barang na rohangan dina pangiriman.
    Pitunjuk manual sareng vedio perakitan bakal disayogikeun.
    Aplikasi: Taman, Taman, Sakola, Emper, Alun-alun, Stasion beus, Jalan balanja, Wewengkon istirahat pusat perbelanjaan, Area Wisata ... jst.
  • Two Bowls Pet Dining Table

    Méja Makan Dua Saur Mangkuk

    Méja Makan Piaraan sareng 2 mangkok stainless steel
    Stabilitas DIY, gampang pisan pikeun dipasang dina 3 menit.
    Desain jangkungna tiasa diatur, saé kanggo tuang piaraan anu sanés.
    Kalayan dua mangkok kanggo tuang susu, tuangeun dina waktos anu sami.
    Lukisan alam kalayan permukaan lemes sareng sisina.
    Pilihan sareng mangkok melamin.

  • DIY Storage Bin

    Bin Panyimpenan DIY

    Bin panyimpenan DIY, desain ODM, henteu staples, teu aya lem pikeun barang ieu.
    Pikaseurieun pikeun ngarakit barang ku nyalira kalayan gampang
    Desain bentuk makuta anu saé, sadaya pasisian, permukaan digosok sareng dicét.
    kalayan desain hurup ukiran dina panel sisi.
    Kalayan muka salaku gagang pikeun mindahkeun barang ieu gampang.
    Saé kanggo nyimpen buku, cocooan, jarak jauh, asesoris alit.

  • Kids Balance Board

    Dewan Kasaimbangan Kids

    Éta rarancang anu panas pisan pikeun pasar online taun ayeuna.
    15mm ngagulung Kayu lapis sareng kai veneer, alam paiting mawa permukaan lemes sareng ujungna.
    Pamakéan multi-fucntion:
    1. Tiasa janten méja pikeun murangkalih maca, ngagambar sareng maénkeun cocooan.
    2. Barudak tiasa jalan di dinya sasak
    3. nempatan atanapi ngagolér di dinya, maén salaku rocker
    4. nangtung di dinya, paly salaku dewan kasaimbangan
    Bawa seueur kasenangan ka murangkalih sareng kulawarga, cocooan anu séhat sareng seueur fungsi pikeun murangkalih ,. beurat enteng, gampang dibawa ka mana waé, sareng ulin sareng murangkalih.