Dewan Kasaimbangan Kids

Pedaran pondok:

Éta rarancang anu panas pisan pikeun pasar online taun ayeuna.
15mm ngagulung Kayu lapis sareng kai veneer, alam paiting mawa permukaan lemes sareng ujungna.
Pamakéan multi-fucntion:
1. Tiasa janten méja pikeun murangkalih maca, ngagambar sareng maénkeun cocooan.
2. Barudak tiasa jalan di dinya sasak
3. nempatan atanapi ngagolér di dinya, maén salaku rocker
4. nangtung di dinya, paly salaku dewan kasaimbangan
Bawa seueur kasenangan ka murangkalih sareng kulawarga, cocooan anu séhat sareng seueur fungsi pikeun murangkalih ,. beurat enteng, gampang dibawa ka mana waé, sareng ulin sareng murangkalih.


Detil Produk

Bahan: Polywood sareng kai veneer
veneer kai nyaéta opsional sareng karét kai veneer, ASH soré, Beech Veneer..ect.
Warna: Lukisan alam, lukisan padet salaku sarat anjeun
Standar Tés: FSC, EPA
rohangan leutik pikeun toko di bumi dimana waé.
opsional pikeun ngintunkeun nganggo 1 pc / karton, atanapi 2pcs / CTN.
Wilujeng nempatkeun nami mérek anjeun atanapi desain percetakan.
Palabuhan ngamuat: Shenzhen, Cina
Kategori: Jati budak, jati Prasekolah, jati budak kai, cocooan barudak, alat olahraga

Ukuran produk: 91 * 30 * 15 cm
Ukuran karton: 93 * 16.5 * 33 cm
Ngamuat kontainer:
20'FT: 599 Pcs
40'GP: 1208 Pcs
40'HQ: 1378 Pcs
Sertipikat: SMETA / ISO9001 / GSV
MOQ: 300pcs per warna
Aplikasi: ruang murangkalih, ruang tamu, prasekolah, binih, taman kanak-kanak
1.Out Control 2.Out Team 3.Showroom 4.Company Actitives 5.The show me attend 6.Certificates


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •