Kauntungan

Naha Pilih Kami

1. Kami pabrik di Dongguan, Cina, langkung ti 13 taun dina industri jati pelapis.

- Jati jati OEM & ODM Kids

- OEM & ODM Upholstery, kai, jati Piaraan logam

- OEM & ODM Jati Kayu Basajan

2. Dua Basis Produksi langkung ti 20000SQM, sakitar 300 padamel,

- Kapasitas bulanan: 100 Wadah

3. OEM pikeun sababaraha produk mérek dilisénsikeun langkung ti 10 taun

4. Sértipikat Pabrik diperbarui unggal taun: ISO9001, SMETA, GSV, Walmart ID..ect.

5. Jasa khusus pikeun desain unik, ukuran differnet, warna, desain percetakan, sumber bahan..ect.

6. Pra-pamariksaan diri dilakukeun pikeun unggal kiriman, laporan pamariksaan tiasa disayogikeun kanggo pesenan anjeun.

7. Kami tiasa minuhan sagala jinis standar tés jati murangkalih pikeun nagara anu sanés,

8. Desain anyar ODM dipasihkeun unggal usum pikeun ngabaru deui produk anjeun.

9. Penjualan ekslusif tiasa disawalakeun.

FAQ

Kumaha carana kéngingkeun tawaran?

-Mangga kirimkeun kami pamundut tina dasar pag ieu
atanapi email ka kami langsung ningali kana email anu didaptarkeun dina Kontak Halaman
-urang bakal parios upami aya kabutuhan standar pikeun pendakan pikeun nagara anjeun sareng ngirimkeun cutatan sareng detail paket.
-Normal nyebatkeun biaya FOB kana kiriman kontainer lengkep.

Naon MOQ anjeun?

- MOQ 10pcs masing-masing kanggo barang-barang kami naon waé dina stok kalayan standar umum china.
- MOQ 50 pcs unggal item sareng dicampur sababaraha barang pikeun wadah lengkep.
- MOQ Béda upami aya sarat khusus dina bahan atanapi bungkus..ect.

Kumaha carana kéngingkeun conto?

- kami bakal ngeusi batre anjeun biaya sampel nurutkeun pamundut anjeun
- waktos sampel biasana unggal 7-10 dinten
- kami bakal mariksa angkutan barang pikeun sampel ngirim pikeun anjeun saatos kéngingkeun alamat anu lengkep, atanapi ngirim angkutan barang ku ngumpulkeun.

Dupi abdi tiasa mesen kirang ti wadah pinuh?

- Punten wartosan kami ngeunaan rencana pesen anjeun, sareng kami bakal parios biaya tambahan LCL kanggo anjeun
- urang tiasa ngirim barang ka supplier anjeun anu sanés pikeun konsolidasi wadah upami diperyogikeun, biaya pengiriman tambahan.
- shhipment Ex-pabrik tiasa ditampi.

Desain OEM

- Anyarkeun sareng ideu anjeun sareng desain anu tos kami tampi. urang tiasa nyayogikeun karya seni énggal pikeun persetujuan anjeun sateuacan diconto.
- Naon waé desain énggal anu disambut, urang bakal ngabahas sareng masihan naséhat kalayan pangalaman urang upami aya.

Naon waktos kalungguhan anjeun?

- Biasana 30 dinten saatos nampi deposit upami henteu aya anu robih dumasar kana desain ODM kami
- 35-40 dinten kanggo desain énggal atanapi upami aya sarat khusus dina bungkus atanapi percetakan.

Naon produk séjén anu anjeun gaduh?

- jati budak: sofa murangkalih, korsi alit murangkalih, baring murangkalih, murangkalih murangkalih, bangku murangkalih, kotak panyimpenan, kasur murangkalih, ranjang orok.
- Jati Piaraan: sofa anjing pelapis, Ranjang ucing, Méja makan piaraan kai, Ranjang piaraan beusi, Mangkok piaraan Piaraan
- Fruniture kai: lomari kai, tempat panyimpenan cubby
- Batur: Korsi goyang sawawa, Mommy rocker

Punten kersa ngahubungi kami pikeun patarosan sanés!