Metal Pet Bed Dog Lounge Sofa sareng Bantal Kandel

Pedaran pondok:

1. Pigura logam stabil kalayan artistik kembang jandéla
2. 2 bantal busa Mutiara
3.K / D dipak, gampang dirakit
4. Hampang sareng gampang dicandak
Spons spons 5.20, bahan suede
6. warna nyaéta opsional
7. Grosir sareng pabrik ékspor langsung


Detil Produk

Ranjang anjing rangka besi beusi, kalayan hiasan seni kawat kembang di sisi sareng tukang.
Pigura logam dina palapis bubuk hideung.
bantal leutik nyaéta hiasan anu saé, ogé tiasa janten cocooan alit kanggo piaraan.
bantal bantalan tiasa dicopot sareng tiasa dicuci, nganggo ritsleting sareng dieusian serat poliéster.
Kalayan papan kai di daérah bobo, tahan piaraan anu saé.
Desain sadayana beurat beurat sareng gampang dipindahkeun ka mana waé.
Bahan panutup: lawon poliéster
Warna: Pigura logam hideung + Bantalan Bodas, opsional
Palabuhan ngamuat: SHENZHEN
Kategori: Ranjang piaraan, Produk Piaraan, Ranjang piaraan Logam, Ranjang Ucing, Ranjang Anjing, Jati Piaraan
Kami tiasa lulus sadaya jinis standar tés pikeun nagara anu sanés. Mangga kontak kami pikeun sawala salajengna.

Ukuran produk: 55 * 38 * 33 cm
Ukuran karton: 53.5 * 39 * 16.5 cm
Ngamuat kontainer:
20'FT: 800 Pcs
40'GP: 1800 Pcs
40'HQ: 2040Pcs
Sertipikat: SMETA / EN71 / ASTM / TB117-2013
Pikeun Anymal: 0-25kgs
MOQ: 50 pcs per warna

1.Out Control 2.Out Team 3.Showroom 4.Company Actitives 5.The show me attend 6.Certificates


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •