Taros Kami

Contact us-Banner

Alamat

No.3, Jalan Dangkeng, Shangtun No.3 Daérah Perindustrian, Kota Liaobu, Dongguan, Cina.

Telepon

86-769-85619539

86-769-81821683 

86-769-82863953

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami