Kasus panyimpenan kubus

Pedaran pondok:

Panyimpenan cubby énggal ieu kalayan 5 kotak kubus toko, gampang nempatkeun sababaraha buku, cocooan, seni.
hiasan anu alus pikeun dimana waé di ruang sakola atanapi murangkalih.
Desain dibongkar, ukuran karton leutik pisan
Warna alam mawa tampilan kualitas luhur
Saé pikeun pasar online sareng toko.


Detil Produk

Bahan: Polywood sareng kai veneer
veneer kai nyaéta opsional sareng karét kai veneer, ASH soré, Beech Veneer..ect.
Warna: Lukisan alam, lukisan padet salaku sarat anjeun
Standar Tés: FSC, EPA
rohangan leutik pikeun toko di bumi dimana waé.
opsional pikeun ngintunkeun nganggo 1 pc / karton, atanapi 2pcs / CTN.
Wilujeng nempatkeun nami mérek anjeun atanapi desain percetakan.
Palabuhan ngamuat: Shenzhen, Cina
Kategori: Jati budak, jati Prasekolah, jati budak kai, cocooan barudak, alat olahraga

Ukuran produk: 91.5 * 45.5 * 59 cm
Ukuran karton: 92 * 46.5 * 44 cm
Ngamuat kontainer:
20'FT: 150 Pcs
40'GP: 310 Pcs
40'HQ: 370 Pcs
Sertipikat: SMETA / ISO9001 / GSV
MOQ: 50 pcs per warna
Aplikasi: ruang murangkalih, ruang tamu, prasekolah, binih, taman kanak-kanak
1.Out Control 2.Out Team 3.Showroom 4.Company Actitives 5.The show me attend 6.Certificates


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •