Ranjang piaraan logam nganggo bantal bantal piaraan

Pedaran pondok:

1. Pigura logam stabil kalayan artistik kembang jandéla
2. 2 bantal busa Mutiara
3.K / D dipak, gampang dirakit
4. Hampang sareng gampang dicandak
Spons spons 5.20, bahan suede
6. warna nyaéta opsional
7. Grosir sareng pabrik ékspor langsung


Detil Produk

Ranjang piaraan sisi handapna saé pisan pikeun anjing leutik sareng gorobag.
Aranjeunna gampang luncat sareng kaluar tina 4 sisi.
Pigura logam kalayan hiasan seni kawat, sadayana nganggo palapis bubuk bodas.
Papan kai dilapis ku busa sareng ditutupan ku lawon poliéster kanggo tempat saré.
Bahan panutup: lawon poliéster
Warna: Pigura logam emas + Bodas, opsional
Palabuhan ngamuat: SHENZHEN
Kategori: Ranjang piaraan, Produk Piaraan, Ranjang piaraan Logam, Ranjang Ucing, Ranjang Anjing, Jati Piaraan
Kami tiasa lulus sadaya jinis standar tés pikeun nagara anu sanés. Mangga kontak kami pikeun sawala salajengna.

Ukuran produk: 60 * 40 * 18 cm
Ukuran karton: 61 * 19 * 42 cm
Ngamuat kontainer:
20'FT: 495 Pcs
40'GP: 1018 Pcs
40'HQ: 1290Pcs
Sertipikat: SMETA / EN71 / ASTM / TB117-2013
Pikeun Anymal: 0-25kgs
MOQ: 50 pcs per warna

1.Out Control 2.Out Team 3.Showroom 4.Company Actitives 5.The show me attend 6.Certificates


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •