Pabrik didamel tilepan karaoseun imah piaraan ngaraosan ucing saré guha opat usum ucing lemes sareng ranjang anjing tiasa diseuseuh

Pedaran pondok:

1. Stabil logam warna bodas dicét warna
2. 2 bantal busa Mutiara
3.K / D dipak, gampang dirakit
4. Hampang sareng gampang dicandak
Spons spons 5.20, bahan suede
6. warna nyaéta opsional
7. Grosir sareng pabrik ékspor langsung


Detil Produk

Anjing bingkai logam sareng ranjang karinjang, panel samping melengkung, ku panel tukang kanggo bobo anu langkung saé.
bantal leutik nyaéta hiasan anu saé, ogé tiasa janten cocooan alit kanggo piaraan.
bantal bantalan tiasa dicopot sareng tiasa dicuci, nganggo ritsleting sareng dieusian serat poliéster.
Papan kai dilapis ku busa sareng ditutupan ku lawon poliéster kanggo tempat saré.
Bahan panutup: lawon poliéster
Warna: Pigura logam emas + Bodas, opsional
Palabuhan ngamuat: SHENZHEN
Kategori: Ranjang piaraan, Produk Piaraan, Ranjang piaraan Logam, Ranjang Ucing, Ranjang Anjing, Jati Piaraan
Kami tiasa lulus sadaya jinis standar tés pikeun nagara anu sanés. Mangga kontak kami pikeun sawala salajengna.

Ukuran produk: 57x34.5x36.5 cm
Ukuran karton: 58 * 38 * 16.5 cm
Ngamuat kontainer:
20'FT: 838 Pcs
40'GP: 1700 Pcs
40'HQ: 1940Pcs
Sertipikat: SMETA / EN71 / ASTM / TB117-2013
Pikeun Anymal: 0-25kgs
MOQ: 50 pcs per warna

1.Out Control 2.Out Team 3.Showroom 4.Company Actitives 5.The show me attend 6.Certificates


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •