Emas ranjang méwah ingon-ingon anjing anjing ucing ranjang bumi

Pedaran pondok:

1. Éta pitur karajinan logam, dilapis ku busa sareng lawon suede lemes.
2. Bantal korsi tiasa dicabut sareng 2 bantal alit.
3. Pigura logam disassemabled pikeun pakét.
4.Warna nyaéta opsional, ukuran disaluyukeun.
5. Grosir sareng ékspor pabrik langsung.


Detil Produk

Ranjang anjing rangka besi, kalayan seni kawat saderhana dina sisi sareng tukang.
Pigura logam dina palapis bubuk emas.
bantal leutik nyaéta hiasan anu saé, ogé tiasa janten cocooan alit kanggo piaraan.
bantal bantalan tiasa dicopot sareng tiasa dicuci, nganggo ritsleting sareng dieusian serat poliéster.
Kalayan papan kai di daérah bobo, tahan piaraan anu saé.
Desain sadayana beurat beurat sareng gampang dipindahkeun ka mana waé.
Bahan panutup: lawon poliéster
Warna: Pigura logam emas + Bodas, opsional
Palabuhan ngamuat: SHENZHEN
Kategori: Ranjang piaraan, Produk Piaraan, Ranjang piaraan Logam, Ranjang Ucing, Ranjang Anjing, Jati Piaraan
Kami tiasa lulus sadaya jinis standar tés pikeun nagara anu sanés. Mangga kontak kami pikeun sawala salajengna.

Ukuran produk: 55 * 38 * 35.5 cm
Ukuran karton: 53.5 * 39 * 16.5 cm
Ngamuat kontainer:
20'FT: 800 Pcs
40'GP: 1800 Pcs
40'HQ: 2040 Pcs
Sertipikat: SMETA / EN71 / ASTM / TB117-2013
Beurat Produk Sakabéh: 8 pon
MOQ: 50 pcs per warna
Aplikasi: Pamakéan padumukan, panggunaan luar.

1.Out Control 2.Out Team 3.Showroom 4.Company Actitives 5.The show me attend 6.Certificates


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •