Bin Panyimpenan DIY

Pedaran pondok:

Bin panyimpenan DIY, desain ODM, henteu staples, teu aya lem pikeun barang ieu.
Pikaseurieun pikeun ngarakit barang ku nyalira kalayan gampang
Desain bentuk makuta anu saé, sadaya pasisian, permukaan digosok sareng dicét.
kalayan desain hurup ukiran dina panel sisi.
Kalayan muka salaku gagang pikeun mindahkeun barang ieu gampang.
Saé kanggo nyimpen buku, cocooan, jarak jauh, asesoris alit.


Detil Produk

Bahan: Polywood sareng kai veneer
veneer kai nyaéta opsional sareng karét kai veneer, ASH soré, Beech Veneer..ect.
Warna: Lukisan alam, lukisan padet salaku sarat anjeun
Standar Tés: FSC, EPA
rohangan leutik pikeun toko di bumi dimana waé.
opsional pikeun ngintunkeun nganggo kotak 1pc / batin, langkung seueur kana karton.
Wilujeng nempatkeun nami mérek anjeun atanapi desain percetakan.
Palabuhan ngamuat: Shenzhen, Cina
Kategori: Jati budak, jati Prasekolah, jati budak kai, Kotak panyimpenan, produk énggal DIY

Ukuran produk: 34,2 * 32 * 37,5 cm
Ukuran karton: 41.5 * 36.5 * 54.5 cm
Ngamuat kontainer:
20'FT: 2816 Pcs
40'GP: 5632 Pcs
40'HQ: 6640 Pcs
Sertipikat: SMETA / ISO9001 / GSV
MOQ 500pcs per warna
Aplikasi: ruang murangkalih, ruang tamu, prasekolah, binih, taman kanak-kanak
1.Out Control 2.Out Team 3.Showroom 4.Company Actitives 5.The show me attend 6.Certificates


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •