Méja Makan Dua Saur Mangkuk

Pedaran pondok:

Méja Makan Piaraan sareng 2 mangkok stainless steel
Stabilitas DIY, gampang pisan pikeun dipasang dina 3 menit.
Desain jangkungna tiasa diatur, saé kanggo tuang piaraan anu sanés.
Kalayan dua mangkok kanggo tuang susu, tuangeun dina waktos anu sami.
Lukisan alam kalayan permukaan lemes sareng sisina.
Pilihan sareng mangkok melamin.


Detil Produk

Bahan: Polywood sareng kai veneer / Kai karét padet
veneer kai nyaéta opsional sareng karét kai veneer, ASH soré, Beech Veneer..ect.
Warna: Lukisan alam, lukisan padet salaku sarat anjeun
Standar Tés: FSC, EPA, FDA
rohangan leutik pikeun toko di bumi dimana waé.
opsional pikeun ngintunkeun nganggo kotak 1pc / batin, langkung seueur kana karton.
Wilujeng nempatkeun nami mérek anjeun atanapi desain percetakan.
Palabuhan ngamuat: Shenzhen, Cina
Kategori: Tukang ingon-ingon, Parabot piaraan, Produk piaraan

Ukuran méja: 39.5 * 19.5 * 19.5 cm
Jangkungna adjustable: 3/8 / 13cm
Ukuran mangkuk: D13.8 * H4 cm
Ukuran karton: 42 * 43.5 * 58 cm
Ngamuat kontainer:
20'FT: 5600 Pcs
40'GP: 11200 Pcs
40'HQ: 13360 Pcs
Sertipikat: SMETA / ISO9001 / GSV
MOQ: 500 pcs per warna
Aplikasi: ruang murangkalih, ruang tamu, prasekolah, binih, taman kanak-kanak
1.Out Control 2.Out Team 3.Showroom 4.Company Actitives 5.The show me attend 6.Certificates


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •