Kayu jati anjing guha piaraan ukuran badag anjing ranjang

Pedaran pondok:

1. Éta nganggo catalpa di luar, kalayan bantal bantal anu tiasa dicabut nganggo seleting.
2. Saé kanggo ingon-ingon ageung maénkeun sareng bobo.
3. Warna nyaéta opsional, ukuran disaluyukeun.
4. Grosir sareng ékspor pabrik langsung.


Detil Produk

Ukuran produk: 73 * 56 * 17.5 cm
Ukuran karton: 76 * 58 * 21 cm
Ngamuat kontainer:
20′FT: 328 Pcs
40′GP: 672 Pcs
40'HQ: 732 Pcs
Sertipikat: SMETA / EN71 / ASTM / TB117-2013
Beurat Produk Sakabéh: 14 pon
MOQ: 50 pcs per warna
Aplikasi: Pamakéan padumukan, panggunaan luar.
1.Out Control 2.Out Team 3.Showroom 4.Company Actitives 5.The show me attend 6.Certificates


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •