Susunan sofa prasekolah nyetél parabot mébel barudak

Pedaran pondok:

1.Sekolah, jati lemes jero rohangan.
2,4 méja sareng 4 lapak, saé kanggo kagiatan budak kelompok
3. Kasalametan sareng panangtayungan lingkungan bahan pelindung anak PVC
4. Kombinasi gratis produk, produk pendidikan barudak
5. warna nyaéta opsional
6. Grosir sareng pabrik ékspor langsung


Detil Produk

Kursi sareng korsi 8 buah, desain warnaan dihias dimana waé di prasekolah. saé kanggo guru sareng murangkalih anu maénkeun kaulinan, atanapi ruang kaulinan pikeun murangkalih.
Metode kombinasi anu bénten, 8 pcs tiasa méja becoma tiasa disetél dina korsi, sofa ageung, bangku panjang sareng sajabina.
Bahan PVC gampang dibersihkeun.
Bahan: Kai + Foam + Kulit faux
Pilihan: PVC, PU, ​​Linen, Beludru, Poliéster atanapi bahan sanés.
Suku kuku plastik ngajaga lantai anjeun.
Palabuhan ngamuat: SHENZHEN
Kategori: jati murangkalih, jati prasekolah, paranti TK, alat-alat kamar kaulinan, korsi murangkalih
Kami tiasa minuhan sagala jinis standar tés pikeun sababaraha nagara, mangga ngahubungan kami pikeun kéngingkeun inpormasi lengkep.

Ukuran produk: 136 * 75.5 * 50 cm
Ukuran karton: 62 * 47.5 * 53 cm
Ngamuat kontainer:
20'FT: 99 Pcs
40'GP: 205 Pcs
40'HQ: 240 Pcs
Sertipikat: SMETA / EN71 / ASTM / TB117-2013
Pikeun umur: Langkung 3 taun
MOQ: 50 pcs per warna
Aplikasi: ruang murangkalih, ruang tamu, prasekolah, binih, taman kanak-kanak
1.Out Control 2.Out Team 3.Showroom 4.Company Actitives 5.The show me attend 6.Certificates


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •