Kotak panyimpenan ku jati budak ottoman nyetél parabot kamar barudak

Pedaran pondok:

1. Parabot sakola, jati lemes sareng jero ruangan sareng outdoor.
2. Perabotan kagiatan bangku panyimpenan bank
3. Kasalametan sareng panangtayungan lingkungan bahan pelindung anak PVC
4. 2 tai leutik nyumput dina kotak panyimpenan
5. warna nyaéta opsional
6. Grosir sareng pabrik ékspor langsung


Detil Produk

Ukuran produk: 75 * 36 * 35 = 1 cm
Ukuran karton: 76.5 * 37.5 * 38 cm
Ngamuat kontainer:
20′FT: 270 Pcs
40′GP: 556 Pcs
40'HQ: 650 Pcs
Sertipikat: SMETA / EN71 / ASTM / TB117-2013
Pikeun umur: Langkung 3 taun
MOQ: 50 pcs per warna
Aplikasi: ruang murangkalih, ruang tamu, prasekolah, binih, taman kanak-kanak
1.Out Control 2.Out Team 3.Showroom 4.Company Actitives 5.The show me attend 6.Certificates


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •