Korsi balita anu tiasa dilipat dicekel budak kotak penyimpanan ottoman

Pedaran pondok:

1.Sekolah, jati lemes jero rohangan.
2.Foldable korsi bangku cadangan
3. Kasalametan sareng panangtayungan lingkungan bahan pelindung anak PVC
4. Ngahémat rohangan nalika henteu dianggo
5. warna nyaéta opsional
6. Grosir sareng pabrik ékspor langsung


Detil Produk

Desain korsi 3 dina 1 murangkalih: Ottoman, Korsi, Kotak panyimpenan.
Kalayan engsel ngajantenkeun backrest tiasa dilipat.
Dasar sareng korsi anu tiasa dilipat, ngadamel kotak karton alit pisan. alus pikeun jual online
Desain percetakan tiasa disesuaikan. Ukuran tiasa dirobih.
Bahan panutup: lawon poliéster
Warna: Percetakan
Palabuhan ngamuat: SHENZHEN
Pilihan sareng percetakan atanapi matéri anu béda.
Kategori: Jati murangkalih, jati Prasekolah, alat-alat TK, sét jati barudak, korsi murangkalih, jati orok.
Kami tiasa lulus sadaya jinis standar tés pikeun nagara anu sanés. Mangga kontak kami pikeun sawala salajengna.

Ukuran produk: 37 * 37 * 72 cm
Ukuran karton: 38.5 * 16 * 39 cm
Ngamuat kontainer:
20'FT: 1248 Pcs
40'GP: 2520 Pcs
40'HQ: 2880 Pcs
Sertipikat: SMETA / EN71 / ASTM / TB117-2013
Pikeun umur: Langkung 3 taun
MOQ: 50 pcs per warna
Aplikasi: ruang murangkalih, ruang tamu, prasekolah, binih, taman kanak-kanak
1.Out Control 2.Out Team 3.Showroom 4.Company Actitives 5.The show me attend 6.Certificates


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •