Grosir Custom Méwah Lemes Plush Haneut Pesanggrahan Bantal Sofa Donat Babak Ucing Anjing Pesanggrahan

Pedaran pondok:

Warna 1. Sakabéh ngagabungkeun warni.
2. Korsi anu raoseun kanggo piaraan
3. suku kai dibongkar pikeun bungkusan.
4. Kayu bingkai di jero, pelapis ku busa sareng sadayana ditutupan ku buludru lemes.
5.Warna nyaéta opsional, ukuran disaluyukeun.
6. Grosir sareng ékspor pabrik langsung.


Detil Produk

Desain percetakan pantun Ranjang sofa piaraan, éta bakal janten seni pikeun hiasan anu hadé di mana waé di bumi anjeun.
Beludru lemes kalayan nyetak katutupan produk, nyangking lemes sareng kanyamanan pikeun piaraan.
Busa kandel dilapiskeun dina tempat saré, kalayan backrest dikurilingan, cocog pikeun bobo pikeun piaraan.
Suku kai dina warna alam, jantenkeun sadayana unit katingali kelasna luhur pisan. kalayan EVA pad handapeun suku ngajaga lantai anjeun.
Bahan: Kai + busa + Buludru.
Warna: kalayan percetakan atanapi warna padet
Palabuhan ngamuat: SHENZHEN
Pilihan: PVC, PU, ​​Linen, Beludru, Poliéster atanapi bahan sanés.
Kategori: Jati piaraan, sofa Piaraan, Ranjang piaraan, ranjang anjing méwah, ranjang anjing gua, ranjang ucing, ranjang anjing
Kami tiasa minuhan sagala jinis standar tés pikeun sababaraha nagara, mangga ngahubungan kami pikeun kéngingkeun inpormasi lengkep.

Ukuran produk: 69 * 40 * 34 cm
Ukuran karton: 70 * 41 * 32 cm
Ngamuat kontainer:
20'FT: 308 Pcs
40'GP: 623 Pcs
40'HQ: 712 Pcs
Sertipikat: SMETA / EN71 / ASTM / TB117-2013
Beurat Produk Sakabéh: 9 pon
MOQ: 50 pcs per warna
Aplikasi: Pamakéan padumukan, panggunaan luar
1.Out Control 2.Out Team 3.Showroom 4.Company Actitives 5.The show me attend 6.Certificates


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •