Lembut velevt Anjing tempat tidur anjing karinjang piaraan sofa ucing ranjang

Pedaran pondok:

1. Éta sampurna pikeun ingon-ingon anu resep bobo ngagulung.
2.Super bantal korsi lemes sareng tetep, tombol lawon dina sandaran.
3. Suku platik klonis dibongkar kanggo bungkus.
4. Kayu bingkai di jero, jok ku busa, pinuh ditutupan ku lawon corduroy.
5.Warna nyaéta opsional, ukuran disaluyukeun.
6. Grosir sareng ékspor pabrik langsung.


Detil Produk

Ranjang sofa piaraan bentuk gua, bingkai kai di jero, kalayan dieusian busa sakurilingna. ditutupan lawon buludru kelas tinggi. kalayan pipping dihias dina luhur backrest sareng sakitar bantal pad.
Plush sareng lemes noél, bawa ranjang anu saé pikeun piaraan.
Panutup bantal tiasa dicabut nganggo seleting sareng tiasa dicuci, dieusian serat poliéster sareng potongan busa anu dicincang.
Bahan: Kai + Foam leather Kulit faux + lawon buludru
Pilihan: PVC, PU, ​​Linen, Beludru, Poliéster atanapi bahan sanés.
Suku: Suku plastik dibongkar pikeun ngahémat rohangan sareng ngirangan biaya pengiriman.
Palabuhan ngamuat: SHENZHEN
Kategori: Jati piaraan, sofa Piaraan, Ranjang piaraan, ranjang anjing méwah, ranjang anjing gua, ranjang ucing, ranjang anjing
Kami tiasa minuhan sagala jinis standar tés pikeun sababaraha nagara, mangga ngahubungan kami pikeun kéngingkeun inpormasi lengkep.

Ukuran produk: 66.5 * 45.5 * 35.5 cm
Ukuran karton: 68 * 46.5 * 33 cm
Ngamuat kontainer:
20'FT: 280 Pcs
40'GP: 595 Pcs
40'HQ: 680 Pcs
Sertipikat: SMETA / EN71 / ASTM / TB117-2013
Beurat Produk Sakabéh: 10 pon
MOQ: 50 pcs per warna
Aplikasi: Pamakéan padumukan, panggunaan luar.
1.Out Control 2.Out Team 3.Showroom 4.Company Actitives 5.The show me attend 6.Certificates


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •