Babak didukung luhur dipeunteun anjing piaraan pembuatan sofa

Pedaran pondok:

1. Éta sampurna pikeun ingon-ingon anu resep bobo ngagulung.
2. Supér bantal lemes sareng tiasa dicabut.
3. suku kai dibongkar pikeun bungkusan.
4. Kayu bingkai di jero, jok ku busa, ku buludru lemes.
5.Warna nyaéta opsional, ukuran disaluyukeun.
6. Grosir sareng ékspor pabrik langsung.


Detil Produk

Ranjang anjing ukuran ageung terstruktur sareng bingkai kai di jero, dilapis ku busa sadayana, ditutup ku lawon poliéster warna kulawu panas.
Bantalan dieusian ku sapotong busa kapadetan tinggi anu kandel, ditutupan ku bahan lawon anu sami sareng nganggo pipping sakurilingna.
panutup bantal tiasa dicandak sareng dicuci.
Suku kai padet dina ngalukis alam, ngajantenkeun ranjang anjing sadayana katingali gaya.
Bahan: Kai + Foam + lawon Suede
Pilihan: PVC, PU, ​​Linen, Beludru, Poliéster atanapi bahan sanés.
Suku: suku kai dibongkar pikeun ngahémat rohangan sareng ngirangan biaya pengiriman.
Palabuhan ngamuat: SHENZHEN
Kategori: Jati piaraan, sofa Piaraan, Ranjang piaraan, ranjang anjing méwah, ranjang anjing gua, ranjang ucing, ranjang anjing
Kami tiasa minuhan sagala jinis standar tés pikeun sababaraha nagara, mangga ngahubungan kami pikeun kéngingkeun inpormasi lengkep.

Ukuran produk: 68 * 68 * 35 cm
Ukuran karton: 69 * 69 * 30.5 cm
Ngamuat kontainer:
20'FT: 186 Pcs
40'GP: 380 Pcs
40'HQ: 432 Pcs
Sertipikat: SMETA / EN71 / ASTM / TB117-2013
Beurat Produk Sakabéh: 11 pon
MOQ: 50 pcs per warna
Aplikasi: Pamakéan padumukan, panggunaan luar.
1.Out Control 2.Out Team 3.Showroom 4.Company Actitives 5.The show me attend 6.Certificates


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •