Panganyarna pigura kai jok mewah ranjang anjing gedé

Pedaran pondok:

1. Bingkai sagi opat ngabantosan ingon-ingon
asa dijagaan bari istirahat.
2. Rohangan anu hadé pikeun piaraan anu resep sareng bobo.
3. Pangaruh kayu suku plastik dibongkar pikeun bungkus.
4. Pigura kai di jero, jok ku busa sareng lawon linen awét lemes.
5.Warna nyaéta opsional, ukuran disaluyukeun.
6. Grosir sareng ékspor pabrik langsung.


Detil Produk

Ranjang piaraan desain modéren ieu anyar pikeun usum gugur 2019, eupan balik anu saé pisan sareng parantos dikirim ka seueur nagara parantos.
Linen lemes kalayan desain guha, lawon linen ditutupan sadayana unit, janten katingali saderhana sareng gaya.
Éta ku bantal anu tiasa dicabut pikeun daérah saré, panutup bantal tiasa dicabut kanggo dikumbah. bantal pinuh dieusi sapotong busa.
lemes pisan kanggo piaraan bobo.
Desain anu sami sayogi sareng 3 ukuran kanggo pilihan anjeun.
ukuran anu sanés tiasa disesuaikan.
Bahan: Kai + Foam + lawon linen
Pilihan: PVC, PU, ​​Linen, Beludru, Poliéster atanapi bahan sanés.
Suku: Suku plastik dibongkar kanggo kiriman pikeun ngirit biaya pengiriman.
Palabuhan ngamuat: SHENZHEN
Kategori: Jati piaraan, sofa Piaraan, Ranjang piaraan, ranjang anjing méwah, ranjang anjing gua, ranjang ucing, ranjang anjing
Kami tiasa minuhan sagala jinis standar tés pikeun sababaraha nagara, mangga ngahubungan kami pikeun kéngingkeun inpormasi lengkep.

Ukuran produk: 95 * 63 * 39 cm
Ukuran karton: 96 * 65 * 32 cm
Ngamuat kontainer:
20'FT: 144 Pcs
40'GP: 288 Pcs
40'HQ: 344 Pcs
Sertipikat: SMETA / EN71 / ASTM / TB117-2013
Beurat Produk Sakabéh: 25 pon
MOQ: 50 pcs per warna
Aplikasi: Pamakéan padumukan, panggunaan luar.
1.Out Control 2.Out Team 3.Showroom 4.Company Actitives 5.The show me attend 6.Certificates


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •