Panas ngajual desain anyar ukuranana leutik sareng leutik produk ranjang anjing piaraan

Pedaran pondok:

1. Éta ngagaduhan karajinan logam, dilapis ku busa sareng lawon linen awét.
2. Bantalan Korsi anu tiasa dicabut sareng 2 bantal.
3. pigura logam pre-assemabled pikeun bungkusan.
4.Warna nyaéta opsional, ukuran disaluyukeun.
5. Grosir sareng ékspor pabrik langsung.


Detil Produk

Ranjang piaraan bingkai logam, bingkai logam dina palapis bubuk, hiasan seni kawat pikeun panel samping sareng panel tukang, janten katingali kelas tinggi pisan.
Tabungna buleud tepi sareng gampang dibersihkeun.
Kalayan papan kai di daérah bobo, tahan piaraan anu saé.
Desain sadayana beurat beurat sareng gampang dipindahkeun ka mana waé.
Bukaan ageung di payun, piaraan tiasa luncat kana ranjang kalayan gampang.
Struktur lengkep dibongkar, ngadamel karton alit pisan, saé kanggo pasar online.
Tow bantal leutik mangrupikeun hiasan anu saé, ogé tiasa janten cocooan alit kanggo piaraan.
bantal bantalan tiasa dicopot sareng tiasa dicuci, nganggo ritsleting sareng dieusian serat poliéster.
Bahan panutup: lawon poliéster
Warna: Pigura logam bodas + Bantal Angkatan Laut, opsional
Palabuhan ngamuat: SHENZHEN
Kategori: Ranjang piaraan, Produk Piaraan, Ranjang piaraan Logam, Ranjang Ucing, Ranjang Anjing, Jati Piaraan
Kami tiasa lulus sadaya jinis standar tés pikeun nagara anu sanés. Mangga kontak kami pikeun sawala salajengna.

Ukuran produk: 69.5 * 35.5 * 43 cm
Ukuran karton: 71 * 16 * 46.5 cm
Ngamuat kontainer:
20'FT: 615 Pcs
40'GP: 1275 Pcs
40'HQ: 1445 Pcs
Sertipikat: SMETA / EN71 / ASTM / TB117-2013
Beurat Produk Sakabéh: 9 pon
MOQ: 50 pcs per warna
Aplikasi: Pamakéan padumukan, panggunaan luar.
1.Out Control 2.Out Team 3.Showroom 4.Company Actitives 5.The show me attend 6.Certificates


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •