Barudak atikan maén kubus bangku hurup kubus tempat duduk anak

Pedaran pondok:

1. Parabot sakola, jati lemes sareng jero ruangan sareng outdoor.
2. Bangku buruan kuadrat
3. Kasalametan sareng panangtayungan lingkungan bahan pelindung anak PVC
4. warna nyaéta opsional
5 Produk pendidikan barudak
6. Grosir sareng pabrik ékspor langsung


Detil Produk

Bangku sopan didamel tina bingkai kai di jero, dilapis ku busa sakurilingna, tutupna bahan PVC, kalayan percetakan anu béda. Percetakan pendidikan huruf, nomer atanapi dadu jeung sajabana.
anu warna-warni PVC pikaresepeun pisan pikeun barudak, sareng gampang dibersihkeun.
Bahan panutup: PVC
Kelir: Pink, konéng, biru, héjo..pilihan
Palabuhan ngamuat: SHENZHEN
Kategori: Jati murangkalih, jati Prasekolah, alat-alat TK, sét jati barudak, korsi murangkalih, jati orok.
Kami tiasa lulus sadaya jinis standar tés pikeun nagara anu sanés. Mangga kontak kami pikeun sawala salajengna.

Ukuran produk: 31.5 * 31.5 * 31.5 cm
Ukuran karton: 32.5 * 32.5 * 34 cm
Ngamuat kontainer:
20'FT: 833 Pcs
40'GP: 1764 Pcs
40'HQ: 1902 Pcs
Sertipikat: SMETA / EN71 / ASTM / TB117-2013
Pikeun umur: Langkung 3 taun
MOQ: 50 pcs per warna
Aplikasi: ruang murangkalih, ruang tamu, prasekolah, binih, taman kanak-kanak
1.Out Control 2.Out Team 3.Showroom 4.Company Actitives 5.The show me attend 6.Certificatesn>


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •