Kursi barudak tunggal korsi murangkalih

Pedaran pondok:

1. Korsi anu dipeunteun luhur dipeunteun, warna seger caang kamar dimana waé.
2. Kursi Single ukuran tempat duduk barudak, saé kanggo dibaca atanapi di linggih
3. suku plastik kalayan pangaruh kai dibongkar kanggo bungkus
4. Pigura kai di jero, jok sareng panutup lawon linen poliéster.
5. warna nyaéta opsional
6. Grosir sareng pabrik ékspor langsung


Detil Produk

Desain sofa modern barudak, buleud balik mawa langkung raoseun ka murangkalih. lawon linen kalayan kancing dipapaésan dina backrest, jantenkeun sadayana korsi katingal kelas tinggi.
Bahan panutup: lawon linen
Warna: Biru, pink, opsional
Suku: suku palastik ku pangaruh kai, dibongkar kanggo kiriman kanggo ngirit biaya pengiriman.
Opsional sareng PU, PVC, linen, atanapi bahan sanés
Palabuhan ngamuat: SHENZHEN
Kategori: Jati murangkalih, jati Prasekolah, alat-alat TK, sét jati barudak, korsi murangkalih.
Kami tiasa lulus sadaya jinis standar tés pikeun nagara anu sanés. Mangga kontak kami pikeun sawala salajengna.

Ukuran produk: 49 * 51 * 53.5cm
Ukuran karton: 52 * 50 * 43.5cm
Ngamuat kontainer:
20'FT: 220Pcs
40'GP: 460Pcs
40'HQ: 575 Pcs
Sertipikat: SMETA / EN71 / ASTM / TB117-2013
Pikeun umur: Langkung 3 taun
MOQ: 50 pcs per warna
Aplikasi: ruang murangkalih, ruang tamu, prasekolah, binih, taman kanak-kanak
1.Out Control 2.Out Team 3.Showroom 4.Company Actitives 5.The show me attend 6.Certificates


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •